Ambalaje pe masura produselor tale.

Daca produsele tale ar putea vorbi? Am fi foarte curiosi ce si-ar dori. Oricum cred ca tu stii cel mai bine “ce-si doreste” produsul tau.

Vezi Detalii

Arrow down

Despre Noi

 

Misiune

Misiunea noastra este de a contribui decisiv la cresterea vizibilitatii, notorietatii produselor sau serviciilor clientilor nostri din Romania prin dezvoltarea de solutii de ambalare personalizate pe specificul activitati, depasind totodata asteptarile referitoare la calitate, cost si livrare.

 artplast

Valori

Incredere - dorim sa fim mai mult decat simpli furnizori de ambalaje. Intelegem rolul nostru in activitatea clientilor nostri si prin implicarea si solutiile noastre de ambalare sa fim perceputi ca si parteneri de incredere. Responsabilitate – dorim parteneriate pe termen lung. In acest sens ne asumam si garantam calitatea ambalajelor noastre. Totodata consideram reciclarea ambalajelor o solutie viabila pentru protectia mediului si va asiguram de cooperarea noastra in acest sens. Atitudine – furnizam solutii de ambalare de peste un deceniu. Suntem increzatori ca putem contribui la cresterea vizibilitatii si notorietatii produselor si companiilor clientilor nostri. Parteneriatele derulate de-a lungul existentei noastre ne indreptatesc sa credem acest lucru.

 

Viziune

Dorim sa devenim cea mai placuta experienta ca si furnizor de ambalaje pentru tine si produsul tau.

Ambalaje

Sacose personalizate, folii, saci, banda scotch...

Clientii Nostri

Dedicatia noastra, serviciile de calitate si comunicarea excelenta cu clientii nostri
vel-pitar-logo

Grupul Vel Pitar este liderul pieţei româneşti a produselor de panificaţie si morarit şi un jucător important în domeniul producţiei şi distribuţiei de biscuiţi, napolitane, specialităţi de cofetărie şi produse de patiserie.

Vel Pitar, Romania
proges-logo

PROGES este una dintre principalele companii romanesti din domeniul distributiei produselor pentru amenajari interioare cu o retea nationala de magazine specializate si flota proprie de distributie.

Proges, Romania

 

Clientii nostri, doresc pentru produsele lor: notorietate, vizibilitate, diferentiere, rezistenta, protectie, siguranta. Tu ce doresti pentru produsul tau? Spune-ne si gasim solutia pe masura produsului tau.

glontz-logo-partener-4pack
dooz-logo
pada-mure-logo
Terra Nova logo
AUTONET-logo
logo-arena-partener-4pack-care-cumpara-pungi-si-diferite-ambalaje-pentru-toata-gama-de-produse-Arena

Formular Contact

Doresti sa ne contactezi? Ai sugestii?

Pentru solicitarile viitoare, îţi punem la dispozitie un formular de contact direct pe pagina noastra de internet www.4pack.ro. Mesajul tău va fi redirecţionat automat către persoana în măsura să îţi ofere soluţia optimă.
Departamentul Relaţii Clienţi 4pack

  • Please use a REAL email address so that we can get back to you.